Když billboard tak jedině velkoformátový

Napsal Jarmila Nožičková. Posted in Digitální tisk.

Reklama nás pronásleduje na každém kroku...Přemýšleli jste o ní ale někdy z pohledu jejího zadavatele? Zkuste se zamyslet nad tím, jaká reklama na vás má největší vliv.

Je to reklama v časopise, v televizi, rádiu, na internetu nebo venkovní reklama?

Velkoplošný digitální tisk je nejsmysluplnější technikou, kterou zvolit pro tisk venkovní reklamy. Když zaujmout, tak ve velkém rozměru i kvalitě.

My osobně nevěříme reklamám v televizi ani rádiu, protože sumy které se za ně platí jsou extrémní a dobrý výrobek, za kterým nestojí nějaký obří korporát či lobbing se nemá šanci díky takto postavené ceně do těchto médií dostat.

Máte jiný názor? Napište nám ho.

Co je to digitální tisk?

Napsal Jarmila Nožičková. Posted in Digitální tisk.

Digitální tisk se stal symbolem pro moderní polygrafii. Bez zdlouhavých procesů umožňuje tisknout kvalitní printy přímo z osobního počítače a to již od jednoho kusu. V nízkonákladových tiscích nahradil dříve tradiční offsetový tisk, který je dnes využíván výhradně pro náklady v rámci stovek kusů.

Digitální tisk funguje na principu laserového tisku s využitím suchých tonerů. Jejich kvalita je patrná především u černobílých výstupů, které mají znatelně vyšší kontrast než je tomu u offsetových tiskáren. Slabinou digitisku je kvalita při tisku velkých ploch. Digitální zařízení zatím nejsou schopna pokrýt celou plochu rovnoměrně a konstantně tak, aby se alespoň vyrovnala offsetu.

Své patrně největší uplatnění nachází digitální tisk při tvorbě knih. Na rozdíl od offsetu se v digitálu nemusí jednotlivé části seskládávat, což celý proce značně urychluje. Kniha s počtem několika set stran se tak dnes dá připravit během jednoho dne, zatímco dříve celý proces trval i týden.

Tiskněte rychle a jednoduše

Napsal Jarmila Nožičková. Posted in Digitální tisk.

Pokud tisknete přímo z počítače, tak se tento tisk nazývá digitálním tiskem. Je velmi jednoduchý, rychlý, oblíbený a hodí se pro kancelářský tisk. Nepotřebuje k tisku žádný mezikrok, takže šetří čas i materiál. A zvýšenou rychlostí se zvyšuje i efektivita tisku. Dnes již nejmodernější tiskárny odstranily dřívější problém s tiskem obrázků či celých ploch, které bávalo opravdu nekvalitní. Rozhodně se tento tisk nehodí na potisk bannerů apod, ale se základními obrázky nemá problém.

Šetřete s digitální tiskárnou

Napsal Jarmila Nožičková. Posted in Digitální tisk.

digitální tiskárna

Moderní technologií v oblasti tisku je digitální tisk, se kterým snadno a rychle, aniž by byl nutný mezikrok, vytvoříte tiskovinu přímo z počítače. Je možné tisknout již od jednoho kusu. S digitální tiskárnou, která je dnes nástupcem ofsetové tiskárny, můžete tisknout publikace s nízkými náklady. Šetřete tak své peníze.

Tiskněte reklamní předměty s UV tiskárnou

Napsal Jarmila Nožičková. Posted in Digitální tisk.

Přemýšlíte nad technologií, se kterou by byl tisk reklamních předmětů jednoduchý a nenákladný? Chcete zároveň docílit atraktivního designu? V takovém případě vám pomůže UV tiskárna, se kterou budete tisknout i na rolové a deskové materiály. S touto technologií docílíte naprosté přesnosti tisku. A díky okamžitému vytvrzování barev je možné přesně vytisknout barevné přechody. Technologie UV tisku nachází uplatnění při tisku jak miniaturní grafiky, tak i čárových kódů.