Reklamní plochy Olomouc a jejich úskalí

Napsal Jarmila Nožičková. Posted in reklama.

reklamni plochy olomouc

Venkovní reklama stále patří mezi nejefektivnější druhy reklamy a spousta reklamních kampaní se bez ní zkrátka neobejde. O to těžší je se na takto nasyceném trhu prosadit. V nelehká situaci jsou společnosti především ve větších krajských městech, například v hanácké metropoli.

Na reklamní plochy Olomouc je bohatá a dá se jich zde najít nepřeberné množství. Je však třeba vybírat důkladně a před samotným pronájmem si jejich lokaci osobně prohlédnout. Záleží hned na několika faktorech a ty by si měl každý obchodník předem prověřit. Jako ten úplně nejdůležitější se uvádí viditelnost.

Ani velký billboard u hlavní ulice nemusí být zrovna výhrou. Jednak bude jeho cena pronájmu i několikanásobně vyšší než je tomu v jiných částech města, navíc ani jeho efekt nemusí být zrovna prémiový. Ověřte si, zda je na něj opravdu vidět z toho směru, ze kterého přijíždí vozidla či chodí lidé po chodnících. Často se stává, že jsou takové billboardy umístěny mezi vysokými domy stojících u cesty, a tím se podstatně snižuje čas, který mu mohou osoby v autech či v MHD věnovat.